Blog

Nőgyógyász vagy és fejlesztenéd magad a meddőségi kezelések terén? Egyedülálló mentorprogrammal várunk!

Nőgyógyász vagy és fejlesztenéd magad a meddőségi kezelések terén? Egyedülálló mentorprogrammal várunk!

Segíteni szeretnél, tapasztalatot szerezni, de behatároltnak érzed a lehetőségeidet? Érdekel a meddőség kezelése, de nem tudod, hogyan szerezz megfelelő gyakorlati tapasztalatot, hogy megbízható szakemberré válj? A LilyMednél tudjuk, milyen az, amikor gyorsabb fejlődésre lennél képes, de a rendszer határain belül maradva csak apró lépésekben haladhatsz előre. Ezért mentorprogramot dolgoztunk ki, amelynek célja, hogy értékes elméleti és gyakorlati tudásunkkal segítsük orvosi utadat a meddőség kezelésben.


Mit vállal a Lilymed a mentorprogram során?

A termékenységi problémák kezelése komplex tudást igényel, amit nem könnyű megszerezni. A LilyMed mentorprogramjában olyan nőgyógyászoknak segítünk nagyobb jártasságot szerezni a termékenységi kivizsgálások és az IVF-re való felkészítés témakörében, akik gyakorlott szakemberektől szeretnék ellesni e speciális szakterület fortélyait.
Kitől tanulhatsz?

A program vezetője, egyben a jelentkezők mentora, a Lilymed alapítója Dr. Tóth Alexandra, szülész-nőgyógyász szakorvos, meddőségi szakember, aki saját tapasztalataira építve állította össze a program anyagát.

Mit várhatsz, ha jelentkezel?

  • Témától függően az esti órákban hetente kétszer 60-90 perces elméleti előadásokat, linkekkel és hasznos háttéranyagokkal.
  • Gyakorlati bemutatót, melynek során 2 db hycosy vizsgálatot és 2 db endometrium biopsziát (ERA, Endotrio vagy scratching során) nézhetsz meg.

Milyen témában várhatók előadások?

  • Hogyan vizsgáljuk ki az infertilitást női-, és férfi oldalon egyaránt? Górcső alá vesszük a szükséges vizsgáltokat és bemutatjuk a betegutat.
  • Milyen kezelési és kivizsgálási lehetőségek állnak rendelkezésre habituális vetélés és RIF (repeated implantation failure) esetén? A témát komplex szemlélettel, más érintett szakorvosok bevonásával közelítjük meg.
  • Hogyan zajlik a stimuláció? Milyen IVF-ET stimulációs protokollok léteznek, és milyen gyógyszereket, ezekből mekkora dózisokat használunk? Mit kell tudni a tüszőleszívásról?
  • Milyen módjai lehetnek a megtermékenyítésnek és mikor mely indikációk állnak a háttérben? Beszélünk egyéb kiegészítő eljárásokról, mint például a spermaszelekció vagy a PGT vizsgálatok.
  • Melyek a FET protokollok, milyen gyógyszerek és indikációk kapcsolódnak hozzájuk? Bepillantást engedünk az embriótranszfer elméleti módjaiba és kivitelezésébe.
  • Milyen speciális vizsgálati eljárások (endometrió teszt = ERA, EMMA, ALICE, illetve endometrium scratching) léteznek, és hogyan végezzük, értékeljük ezeket?
  • Q&A szabad előadás kérdésekkel.

Mit vállalsz a mentorprogrammal te?

A mentorprogramon való részvétellel vállalod, hogy 2 éven keresztül részt veszel a LilyMed termékenységi és nőgyógyászati magánrendelő munkájában. Ez heti egy alkalommal minimum 4 órás rendelést jelent, amit a Budapesten szokásos jutalákos rendszerben díjazunk.

Jelentkezz önéletrajzod elküldésével a koordinator@lilymed.hu e-mail címen keresztül!

Fotó: Freepik. 

Időpontot foglalok