Híreink

Megnyitotta kapuit a LilyMed termékenységi magánrendelő

Megnyitotta kapuit a LilyMed termékenységi magánrendelő

Hiánypótló szolgáltatással várja a gyermekáldásra vágyó párokat a LilyMed termékenységi magánrendelő Budapest szívében, a Petőfi-híd pesti hídfője közelében. Dr. Tóth Alexandra a LilyMed alapítója azzal a céllal hívta életre a központot, hogy a babára várók előtt álló kivizsgálásokat, konzultációkat egy helyen lehessen lebonyolítani, és egy méltán elismert szakértői csapattal együttműködve keressék a megoldást a párok problémáira.

A LilyMedbe elsősorban azokat várják, akik már több mint fél éve várnak a gyermekáldásra, ám ez idáig sikertelenül. Az első konzultációt követően derül ki, hogy milyen vizsgálatokra és szakorvosi konzultációkra van szükség a továbbiakban ahhoz, hogy az esetleges problémáról teljes képet kapjon a szakértői team, így komplex módon kezelhessék a pácienseket.

Az alapító szülész-nőgyógyász, meddőségi szakértő arra törekedett, hogy a szakmai csapatában endokrinológus, immunológus, andrológus, hematológus és biológus mellett meddőségi és reprodukciós tanácsadó is szerepet kapjon, hiszen a párok eredményes kezelésének ez lehet az egyik kulcsa.

A LilyMed együttműködőinek az a célja, hogy a probléma feltárása és megoldása mellett a párok minden felmerülő kérdésükre választ kapjanak, tehát a páciensközpontú szemléletet abszolút előnyben részesíti a termékenységi magánrendelő csapata, ennek érdekében a rendelési időket is igyekeznek maximálisan az érdeklődők igényeire szabni. 

A LilyMedben a vágy megszületésétől az álom beteljesüléséig kísérik a pácienseket.  

Időpontot foglalok