Híreink

Elindultak a brnoi Repromeda klinikával közös első lombikprogramjaink

Elindultak a brnoi Repromeda klinikával közös első lombikprogramjaink

Jó hír a csehországi lombikkezelésre készülő pácienseinknek: a LilyMed megkezdte együttműködését a Repromeda meddőségi klinikával Brno-ban! A kezdeti tapasztalatok szerencsére nagyon jók, az első lombikciklusok zökkenőmentesen indultak.

Brno-ról mindenki hallott már, aki nehezített úton készül a gyermekáldásra. A cseh város híres a termékenységi klinikáiról, sokak számára az itteni intézmények jelentik az utolsó esélyt a sikerre. Mivel Magyarországról is rengetegen érkeznek a helyi meddőségi központokba, a LilyMednél régóta dolgoztunk rajta, hogy Budapestről is segíthessük azon pácienseink útját, akik itthon valamiért már feladták a próbálkozást. 

Az álmunk megvalósult, az eddigi tapasztalatok pedig azt mutatják, hogy megérte előkészíteni az együttműködést! A klinika – a megállapodásnak megfelelően – teljes mértékben elfogadja az itthon elvégzett előzetes vizsgálatok eredményeit, a Repromeda és a Lilymed között szükséges kommunikáció zökkenőmentesen zajlik és eljött az az idő is, amikor már együtt szurkolhatunk az első beültetések sikeréért. 

Fotónk illusztráció. Forrás: Freepik, ArtPhoto-Studio.

Időpontot foglalok