Híreink

Új kedvezményes termékenység vizsgálati csomagok a LilyMednél!

Új kedvezményes termékenység vizsgálati csomagok a LilyMednél!

A LilyMed szolgáltatási palettája 4 új termékenység vizsgálati csomaggal bővült. Ajánlataink között csak nőknek és pároknak szóló lehetőségeket is találtok. Csomagjainkat 2024. február 29-ig 10 % kedvezménnyel vehetitek igénybe.

Termékenység felmérés csomag nők részére

Termékenység felmérés csomagunkat azoknak a nőknek ajánljuk, akik tudatosan tervezik a jövőjüket. Lehetsz egyedülálló vagy párkapcsolatban élő nő, aki szeretné tudni, minden rendben van-e a termékenységével, esetleg petesejtfagyasztásra készül, vagy családalapítás előtt áll, termékenység felmérésünk segít elindulni az úton.

A csomag 3. ciklusnapi hormon (FSH, LH, AMH, ösztrogén, TSH) és prolaktin vizsgálatot, valamint szakorvosi konzultációt tartalmaz, amelynek során kollégánk felvilágosítást nyújt a vizsgálati eredményekről és az esetlegesen szükséges további lépésekről.

Ár: 52.000 Ft.-

Időpont foglalás telefonon lehetséges: +36 70 775-2279  

 Termékenység felmérés csomag párok részére

Pároknak szóló termékenység felmérés csomagunkat azoknak ajánljuk, akik már több, mint egy éve próbálkoznak sikertelenül a babavállalással és szeretnének alap kivizsgálást végeztetni az első meddőségi specialistával folytatott (ajánlott) konzultáció előtt. Hasznos lehet a vizsgálat olyan párok számára is, akik biztosak benne, hogy a gyermekvállalást a harmincas éveik végére akarják tolni, hiszen a vizsgálatokkal kizárhatók bizonyos faktorok, amelyek nehezített gyermekvállaláshoz vezetnek. Az eredmények tükrében mérlegelhető az embriófagyasztás lehetősége is, ami segít csökkenteni a női életkor előrehaladtával járó kockázatokat.

A csomag női oldalon 3. és 21. ciklusnapi vizsgálatokat, férfi oldalon spermiogram vizsgálatot tartalmaz. A csomagnak nem része a szakorvosi konzultáció, a leleteket emailben küldjük ki. Amennyiben pácienseink szakorvosi konzultációt szeretnének, csomagajánlaton kívül ezt is biztosítjuk.

Ár: 51.000 Ft.

Időpont foglalás telefonon lehetséges: +36 70 775-2279  

RIF vizsgálati csomag nőknek

RIF vizsgálati csomagunk a női oldalon egészíti ki az alap kivizsgálást. Azoknak ajánljuk, akik már több sikertelen IVF kezelésen vannak túl és szeretnének jobban utánajárni a problémának.

A csomag inzulinrezisztencia, autoimmun panel - infertilitás panel II. és trombózis panel vizsgálatot tartalmaz. A csomagnak nem része a szakorvosi konzultáció, a leleteket emailben küldjük ki. Amennyiben pácienseink szakorvosi konzultációt szeretnének, csomagajánlaton kívül ezt is biztosítjuk.

Ár: 83.000 Ft.-

Időpont foglalás telefonon lehetséges: +36 70 775-2279  

Kibővített RIF vizsgálati csomag pároknak

Kibővített RIF vizsgálati csomagunkat több sikertelen IVF kezelésen átesett, valamint habituális, azaz ismétlődő vetéléssel küzdő pároknak ajánljuk. A vizsgálatok eredményei mindkét esetben közelebb vihetnek a probléma feltárásához.

A csomag női oldalon inzulinrezisztencia, autoimmun panel - infertilitás panel II., trombózis panel vizsgálatokat, férfi oldalon DNS fragmentációs vizsgálatot, a pár mindkét tagja számára pedig kariotipizálást tartalmaz. A csomagnak nem része a szakorvosi konzultáció, a leleteket emailben küldjük ki. Amennyiben pácienseink szakorvosi konzultációt szeretnének, csomagajánlaton kívül ezt is biztosítjuk.

Ár: 212.000 Ft.-

Időpont foglalás telefonon lehetséges: +36 70 775-2279  

Időpontot foglalok