Szakembereink

Dr. Kapás István

szülész-nőgyógyász

Apaként és orvosként is szívügyem a meddőséggel küzdő párok támogatása. Tudásommal segíthetek a családoknak átélni a gyermekáldás és a várandósság csodáját.

Szülész-nőgyógyász szakorvos és meddőségi szakember vagyok. Orvoscsaládból származom, így az, hogy orvosi pályára lépek, sosem volt kérdés számomra, a jó példák hatására már kisgyermekként eldöntöttem, hogy a gyógyítás lesz a hivatásom. Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Orvostudományi Karán szereztem 2010-ben. Ezt követően a váci Jávorszky Kórházban kezdtem dolgozni, majd 2014-től a budapesti Szent János Kórház szülészeti-nőgyógyászati osztályán szereztem széleskörű tapasztalatot. Szülész-nőgyógyász szakorvosi képesítésemet kiváló minősítéssel 2016-ban szereztem meg a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Az általános szülészeti és nőgyógyászati ellátás mellett nagy tapasztalattal rendelkezem a méhtükrözés (hysteroscopia), az ultrahangos petevezeték átjárhatósági vizsgálat (hycosy) és a laporoscopos sebészet (ciszta, mióma, endometriózis) területén is.

Célom és küldetésem, hogy segítsek a meddőséggel küzdő pároknak minél előbb átélni a gyermekáldás csodáját. Fontosnak érzem, hogy pácienseim és köztem bizalmi légkör alakuljon ki, hiszen ez elengedhetetlen ebben a sokszor rendkívül kiszolgáltatott helyzetben. Szívügyem a terhesgondozás, gyakorló apaként tudom, mennyire csodálatos ez az időszak egy pár életében.

Időpontot foglalok