Szakembereink

Dr. Jáger-Deák Sarolta Emőke

szülész-nőgyógyász

Testi-lelki egységként tekintek a pácienseimre. Bátran és bizalommal fordulhatnak hozzám bármilyen szakterületemhez tartozó kérdéssel.

2017 óta dolgozom az Uzsoki Utcai Kórházban. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkezem a nőgyógyászati minimál invazív beavatkozások, laparoszkópos műtétek, terhesgondozás és magzati ultrahangdiagnosztika terén. Egyetemi diplomámat a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen szereztem 2015-ben. Ezt követően egy évig szülész-nőgyógyász rezidensként dolgoztam a MOGYE I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán.

A betegellátásban – és kiemelten a terhesgondozás területén – elengedhetetlennek tartom az érthető és teljeskörű tájékoztatást. Célom, hogy páncienseimmel bizalmi kapcsolatot alakítsak ki. Orvosként nem csak a diagnózisra koncentrálok, testi-lelki egységként tekintek a páciensekre. Kiemelten fontosnak tartom, hogy időben felismerjük a betegségeket, ezért az egészségtudatosságra való nevelés és a prevenció is fontos számomra.

A páciensek általános nőgyógyászati vizsgálatok, meddőségi kivizsgálás, szűrővizsgálatok, vérzészavarok, fertőzések, fogamzásgátlás és várandósgondozás kapcsán fordulhatnak hozzám.

Időpontot foglalok