Szakembereink

Dr. Lázár Gabriella

szülész-nőgyógyász szakorvos,
meddőségben jártas szakember

Bizalmi légkör, támogatás és figyelem a várandósgondozás és a gyógyítás során is. Én ebben hiszek, erre számíthatnak a páciensek, akik hozzám fordulnak segítségért.

Szülész-nőgyógyász vagyok, 2017-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Már kisgyermekként is érdeklődtem az orvosi pálya iránt. Élénken emlékszem, ahogy az egyik óvodás barátnőmmel azt játsszuk, várandós oroszlánok vagyunk és azon vitatkozunk, hogy a természetes úton vagy császármetszéssel jobb-e szülni.

Ettől függetlenül nem készültem tudatosan erre a pályára. Abban már első éves orvostanhallgató koromban biztos voltam, hogy mindenképpen manuális területen szeretnék dolgozni, de a szülészet-nőgyógyászat igazán ötödéves egyetemi tanulmányaim során keltette fel a figyelmem. Az egyetem utolsó évében önkéntes segítőként vettem részt egy budapesti kórház szülészeti osztályának életében. Ez az élmény meghatározta a döntésemet.

Diplomám megszerzése után az ország egyik legnagyobb forgalmú szülészet-nőgyógyászati osztályán, a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban helyezkedtem el. Az évi közel 4000 szülés széles körű szülészeti tapasztalat megszerzésére teremtett lehetőséget. Később a Mátészalkai Kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán bővítettem ismereteimet.

Szülészeti tapasztalatom nagy, a nőgyógyászatban két terület, a nőgyógyászati daganatsebészet, illetve az endokrinológia terén szeretném fejleszteni magam. Pácienseimmel bizalmi kapcsolat kiépítésére törekszem. Fontosnak tartom, hogy a várandósgondozás alatt a kismama és a család is támaszként gondoljon rám. Hasonló a helyzet az elhúzódó kezelést igénylő, esetleg kiújuló betegségben szenvedő páciensekkel is, akiknek szintén nem engedem el a kezét.

Rendelési idő: kedd 09:00 - 13:00

Időpontot foglalok