Rólunk

Egy gyermek születése igazi csoda. Az boldogságig vezető út azonban nem mindig könnyű. A LilyMednél tudjuk, hogyan segítsünk. Felkészült orvoscsapatunk a babatervezés első pillanataitól kezdve a családokért dolgozik.

Mi, itt a LilyMedben hiszünk abban, hogy a különböző szakmák bevonásával az embert kell megismernünk, gyógyítanunk, nem csupán a betegséggel felvenni a harcot. Kollégáimmal egy nézőpont vezérel bennünket, egy cél felé haladunk, csak az eszközeink mások, de az empatikus, a pácienst középpontba állító komplex szemlélet mindig egy. Csapatunk minden egyes tagjával a pácienseinkért és a születendő gyermekért dolgozunk.

Éppen ezért elsősorban olyan párokat és/vagy nőket várunk, akik a családtervezés útján a gyermekvállalás pontjához, vagyis a gyermek utáni vágyhoz érkeztek. Akár egyedül, akár párban fognának bele ebbe az utazásba, mi elkísérjük Önöket kollégáinkkal – szülész-nőgyógyásszal, dietetikussal, immunológussal,  andrológussal stb. Közösen feltárjuk a problémákat, választ keresünk és adunk minden egyes felmerülő kérdésre, a legfrissebb szakmai információk és szaktudásunk birtokában pedig igyekszünk átsegíteni Önöket a nehézségeken.
Rendelőnkben attól vagyunk egy igazi csapat, hogy mindenki ugyanazért a célért dolgozik. Bízunk abban, hogy ezzel nem csak egyediek leszünk a babavárás útján, hanem követendő példát is mutatunk azoknak, akik ma még csak a betegségben, az akadályokban, a saját szakmájukra fókuszálva gondolkodnak.
Kiváló szakemberekből álló csapatot, akik a páciensek iránti elkötelezettségre és segíteni akarásra, mint közös célra fókuszálnak. Bizonyítékokon alapuló orvoslást (evidence- based medicine) egy innovációkra nyitott orvoscsapattól, akik szakterületükön a legjobb eredményekre törekednek Mindezt kényelmes környezetben és rugalmas időbeosztással. A LilyMedben egy páratlan csapat dolgozik azért, hogy a vágy végül ölelhetővé váljon!

Időpontot foglalok