Szakembereink

Elhivatottság, szakmai alázat, folyamatos fejlődés. A LilyMednél egytől-egyig ebben hiszünk. Büszkék vagyunk orvoscsapatunk tagjaira, akik sem felkészültség, sem emberség tekintetében nem ismernek megalkuvást. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Dr. Tóth Alexandra

szülész-nőgyógyász szakorvos,
meddőségi szakember

Alázat, ambíció és folyamatos tanulás jellemzi pályámat. Szívvel-lélekkel dolgozom azért, hogy a meddőséggel küzdő párok családdá válhassanak.

Dr. Kapás István

szülész-nőgyógyász

Apaként és orvosként is szívügyem a meddőséggel küzdő párok támogatása. Tudásommal segíthetek a családoknak átélni a gyermekáldás és a várandósság csodáját.

Dr. Lázár Gabriella

szülész-nőgyógyász

Bizalmi légkör, támogatás és figyelem a várandósgondozás és a gyógyítás során is. Én ebben hiszek, erre számíthatnak a páciensek, akik hozzám fordulnak segítségért.

Dr. Horváth Fanni

szülész-nőgyógyász

A születés csodáját megélni felemelő érzés. Tapasztalatommal és precizitásommal ehhez az élményhez szeretném hozzásegíteni pácienseimet.

Dr. Nagy Rea Ágnes

endokrinológus szakorvos

Fontosnak tartom az őszinte, bizalmon alapuló orvos-beteg kapcsolatot. Pácienseim endokrinológiai panaszaikkal bátran fordulhatnak hozzám.

Dr. Hemelein Rita Adrienn

Reumatológus szakorvos, immunológiai profillal

Úgy vélem, a sikeres betegellátás kulcsa az együttműködés. Orvosként szilárdan hiszem, hogy csak tudományosan megalapozott terápiákkal próbálkozhatunk.

Dr. Földeák Dóra Melinda

hematológus szakorvos

A meddőség összetett állapot, amelyben a véralvadással kapcsolatos eltéréseknek is szerepe van. Ennek kivizsgálásával segíthetem a családdá válást.

Dr. Jáger-Deák Sarolta Emőke

szülész-nőgyógyász

Testi-lelki egységként tekintek a pácienseimre. Bátran és bizalommal fordulhatnak hozzám bármilyen szakterületemhez tartozó kérdéssel.

Buza Zsófia

meddőségi, reprodukció és örökbefogadási szaktanácsadó coach

Sokan nehéz utat járnak be, mire családdá válhatnak. Ezen az úton pedig néha lelki támogatásra is szükség van. Én ebben segíthetek.

Miskolczi Hajnalka

szonográfus

A kommunikáció és megfelelő tájékoztatás legalább annyira fontos, mint maga a precízen elvégzett ultrahangvizsgálat, legyen szó kötelező szűrésről, vagy babamoziról.
Időpontot foglalok