Lombikkezelés Brno-ban

Csehországi lombikkezelés Budapestről magyar nyelven? A LilyMed és a brno-i Repromeda klinika különleges szakmai együttműködésének köszönhetően lehetséges! Várólista, felesleges utazgatás és idegennyelv-tudás nélkül biztosítjuk pácienseinknek magán ellátásban a gördülékeny meddőségi kezelést főként Budapestről.

Brno-t egy termékenységgel küzdő párnak sem kell bemutatni. A cseh város híres a meddőségi klinikáiról. Sokak számára a cseh intézmények lombikkezelései jelentik az utolsó esélyt a gyermekáldásra.

Miért Brno?

A magánellátás előnyeit élvezheted - Magyarországon 2021 óta nem működhetnek magán meddőségi központok. Azoknak a pároknak, akik nem szeretnének állami keretek között meddőségi kezelésben, lombik eljárásban részt venni, külföldre kell menniük. 

Rutinszerűen végeznek PGT-A vizsgálatot - a magyar szabályozással ellentétben Csehországban minden esetben engedélyezett a PGT-A vizsgálat. Ez az eljárás a kromoszómák számbeli eltérését vizsgálja. Növeli a beültetés sikerének esélyét a lombikkezelés során, hiszen olyan vetélést is okozó rendellenességek szűrhetők ki vele, mint a Down-, az Edwards-, vagy a Turner-szindróma.

A petesejt-donáció szabályai is egyszerűbbek - ha a fogamzás petesejt-eredetű probléma miatt marad el, jó lehetőséget jelenthet a petesejt-donáció. Erre a magyar lombikkezelések során is van lehetőség, az adományozás szabályozása azonban sokkal bonyolultabb a csehországinál, ezért kint gyorsabb eljárást tudnak biztosítani. 

Az embriódonáció szélesebb kör számára érhető el - ha a pár mindkét tagja meddő, az embriódonáció is megoldást jelenthet. Ez a magyar lombikkezelések során szintén engedélyezett eljárás, ám a cseh szabályozás nagyobb választási lehetőséget kínál a pároknak. 

Miért a Repromeda?

A Repromeda egy 24 éves tapasztalattal rendelkező brno-i meddőségi klinika, amely már több mint 5000 baba világrajöttét segítette. Amikor együttműködő partnert kerestünk, fontos volt számunkra, hogy olyan intézményt találjunk, amellyel teljes egyetértésben tudunk dolgozni. A Repromeda mind szakmai, mind emberi értékrendjét tekintve is ilyen! 

Miért érdemes a LilyMeden keresztül bejelentkezni a Repromedához?

Teljes jogú szakmai partnerei vagyunk egymásnak - szakmai együttműködésünk keretein belül egyenrangú partnerként veszünk részt a meddőségi kezelés folyamatában, azaz a Repromeda teljes mértékben elfogadja a LilyMed orvosainak szakvéleményét és a nálunk végzett vizsgálatok eredményeit. 

Az előkészültek nagy része Budapesten zajlik - nem kell sűrűn Csehországba utazni. A lombikkezeléshez szükséges vizsgálatokat a LilyMednél végezzük, az eredményeket mi értékeljük ki, Brno-ban csak a tüszőleszívást és az embriótranszfert végzik.

Segítünk a lefagyasztott embriók szállításában - nem kell aggódnod, ha lefagyasztott embriót szeretnél Magyarországról átszállíttatni Brno-ba, mert mi ebben is segítünk. Sőt, ha egyszerre 3 pár is kéri a segítségünket, akkor a szállítás díjtalan. 

Nincs szükség idegennyelv tudásra - a csehországi tartózkodás során magyar koordintátor segíti a pácienseket, de egyébként sincs szükség idegennyelv tudásra, hiszen a kezelés nagy része Budapesten zajlik, a konzultációkat a LilyMed orvosai tartják magyar nyelven. 

Nincs várólista - egyéni bejelentkezés esetén a legtöbb brno-i klinikán várni kell. Ha a LilyMeden keresztül indul a lombik program a Repromedánál, erre nincs szükség. 


Várunk a LilyMednél!

A LilyMednél egy csapatként dolgozunk elkötelezetten a babára vágyó párok sikeréért. A rendelő és a meddőségi kezelések szakmai vezetője Dr. Tóth Alexandra szülész-nőgyógyász, meddőségi szakember. Irányítása alatt tapasztalt, a meddőségben-, a kivizsgálásokban- és a szükséges kezelésekben jártas szakemberek segítik a gyermekáldásért küzdők útját.

Időpontot foglalok