Híreink

Legyen boldog az ünnep – Idén is gyűjtjük a cipősdobozokat

Minden gyerek megérdemli a szép karácsonyt, a LilyMednél ezért második alkalommal csatlakozunk a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciójához. November 15. és december 18. között várjuk rendelőnkben a rászoruló gyerekeknek szánt ajándékokat.
Tovább »

Meddőségi szakember csatlakozott a LilyMedhez!

A meddőség megviseli a párokat, ezért nagyon fontos, hogy a velük foglalkozó szakemberek bizalmi légkört teremtsenek a kezelések és konzultációk során. Ebben hisz Dr. Kapás István szülész-nőgyógyász, meddőségi szakember is, aki új orvosként csatlakozik a LilyMed csapatához.
Tovább »

Szülész-nőgyógyász csapatunk újra bővült

A LilyMednél mindannyiunk számára fontos, hogy a családok teljessé váljanak. Nem kivétel ez alól új szülész-nőgyógyászunk Dr. Horváth Fanni sem, akit már az egyetemi évei alatt lenyűgözött a születés csodája.
Tovább »

Újabb tapasztalt szülész-nőgyógyász kezdi meg a rendelését a LilyMednél

Új orvos csatlakozott a LilyMed csapatához. Dr. Lázár Gabriella szülész-nőgyógyászhoz bizalommal fordulhatnak pácienseink minden általános nőgyógyászati kérdésben és a terhesgondozás során is.
Tovább »

Elindultak a brnoi Repromeda klinikával közös első lombikprogramjaink

Jó hír a csehországi lombikkezelésre készülő pácienseinknek: a LilyMed megkezdte együttműködését a Repromeda meddőségi klinikával Brno-ban! A kezdeti tapasztalatok szerencsére nagyon jók, az első lombikciklusok zökkenőmentesen indultak.
Tovább »

Megnyitotta kapuit a LilyMed termékenységi magánrendelő

Hiánypótló szolgáltatással várja a gyermekáldásra vágyó párokat a LilyMed termékenységi magánrendelő Budapest szívében, a Petőfi-híd pesti hídfője közelében. Dr. Tóth Alexandra a LilyMed alapítója azzal a céllal hívta életre a központot, hogy a babára várók előtt álló kivizsgálásokat, konzultációkat egy helyen lehessen lebonyolítani, és egy méltán elismert szakértői csapattal együttműködve keressék a megoldást a párok problémáira.
Tovább »